środa, 29 maja 2013

136. Gofry na wytrawnie

Gofry zawsze kojarzyły mi się z bitą śmietaną,
masą owoców, lub cukrem pudrem.
A tu proszę - pyszna wersja na wytrawnie.
Zdecydowanie o takich połączeniach warto pomyśleć ;)

Gofry ze szpinakiem i twarożkiem


16 komentarzy:

  1. kupiłaś mnie tym śniadaniem :) nie jadłam jeszcze gofrów na wytrawnie, ale coś czuję, że wypróbuję je niedługo właśnie w takiej wersji :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Podpisuję się wszystkimi kończynami pod komentarzem Oli ;) Zresztą ze szpinakiem i twarożkiem wszystko smakuje dobrze :)

      Usuń
    2. serio, serio? ręczysz głową?:D

      Usuń
  2. Też muszę spróbować w takiej wersji. Skoro pierogi, naleśniki smakują mi w takim połączeniu, to czemu nie spróbować z goframi :>

    OdpowiedzUsuń
  3. Hmm, ciekawe, ciekawe. W końcu i ja będę musiała przekonać się do wytrawnej wersji gofrów :)

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam szpinak i twarożek ,a w zestawieniu z goframi to już w ogóle pychotka !!

    OdpowiedzUsuń
  5. mniam uwielbiam gofry, ale w takim zestawie to pierwszy raz sie spotkałąm pycha :)
    pozdr i zapraszam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Będę musiała w takim razie spróbować na wytrawnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. muszę spróbować na wytrawnie xd

    OdpowiedzUsuń
  8. wiesz, że myślałam o zrobieniu ich w podobnym połączeniu? ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Gofry na wytrawnie są bardzo dobre, ze szpinakiem to bym pożarła z ogromną chęcią :D

    OdpowiedzUsuń
  10. na wytrawnie musiały też smakować bardzo dobrze :)

    OdpowiedzUsuń
  11. nigdy nie jadłam wytrawnych gofrów, chyba czas spróbować! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Hej świetny post <3 Obserwacja za obserwację .. :) Czekam na rewanż :) http://sparuniacx.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  13. noooo nie ukrywam, że jest to dla mnie pewne zaskoczenie ... ale z chęcią bym spróbowała. w ogóle, przejrzałam twój blog i chcę .. JEŚĆ.

    OdpowiedzUsuń