poniedziałek, 15 kwietnia 2013

111. Lubię chrzan ;)

Uwielbiam domowy chrzan !
Do jajek, kanapek, wędliny...
Za wyrazisty smak !

kanapki ( 2 w brzuchu;p ), jajko, papryka konserwowa - i domowy chrzan, jako dodatek


21 komentarzy:

  1. Ja uwielbiam chrzań! Świetnie komponuje się też z ćwikłą i domową pieczenią :)

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja uwielbiam jaja na miękko :D

    OdpowiedzUsuń
  3. domowy chrzan? chciałabym spróbowac! lubię taki kupny, chociaż jeszcze bardziej uwielbiam cwikłę:D

    OdpowiedzUsuń
  4. To jajko na zdjeciu wyglada genialnie. Ja lubie chrzan ale tylko ze smietanka i cukrem, inaczej jest troche za ostry :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Chrzan zawsze niesamowicie mnie piecze w język, zapijam go ogromną ilością herbaty i smaku nie czuję... :<

    OdpowiedzUsuń
  6. Raz w życiu spróbowałam chrzanu, bo uważam, że "wszystkiego" należy spróbować zanim powie się, że be, ale już nigdy więcej. Ze trzy dni chodziłam skrzywiona po tamtej próbie. haha

    OdpowiedzUsuń
  7. Pamiętam zapach w domu, kiedy tarło się chrzan przed wielkanocą. Teraz każdy idzie na skróty, a szkoda

    OdpowiedzUsuń
  8. taki chrzan jest mocno ostryy <3 uwielbiam tak jak Ty to podałaś!

    OdpowiedzUsuń
  9. A ja nie lubię, ale resztę Twojego śniadania chętnie bym przygarnęła ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ja uwielbiam wszystkie chrzany :D Domowy najlepszy, oczywiście :) Jajko + chrzan, uwielbiam! Ale żółciutkie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. mój mąż może jeść chrzan bez opamiętania, chrzan i musztarda zawsze muszą być w lodówce

    OdpowiedzUsuń
  12. a ja znowu chrzanu nie lubię,ale taki domowy pewnie pyszny skoro lubisz ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Ja uwielbiam jajka z chrzanem<3 Zawsze kojarzy mi się tak świątecznie i rodzinnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. ja także przepadam za dodatkiem chrzanu^^

    OdpowiedzUsuń
  15. O, chrzan, taki domowy to musi być pychaaa :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Myślałam,ze to masło orzechowe;p

    OdpowiedzUsuń
  17. Ja czasem lubię czasem nie, zależy :D

    OdpowiedzUsuń