wtorek, 26 marca 2013

96. Ser, oliwki, kapary

Ciabatta z mozzarellą, polędwicą, oliwkami, kaparami, czerwoną cebulą i bazylią



17 komentarzy:

  1. Co za apetyczne połączenie :) Uwielbiam! Często w makronie, a nie na kanapce, ale jednak. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyjęłabym tylko oliwki bo nie przepadam a tak to pyycha :D

    OdpowiedzUsuń
  3. kanapka, jak z prawdziwej restauracji :)

    OdpowiedzUsuń
  4. zdecydowanie nie są to moje ulubione smaki, niemniej jednak kanapka wygląda bardzo apetycznie:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Dzisiaj na wytrawnie i eleganckie połączenie smaków:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudowne śniadanko, wcale nie gorsze od tego słodkiego : )

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda pięknie i bardzo apetycznie, podzieliłabyś sie!

    OdpowiedzUsuń
  8. Jaka miła, wytrawna odmiana :) Apetyczna kanapka, lubię takie napakowane buły!

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam tak pysznie wypełnione buły :) Kaparów nie próbowałam, ale smakowicie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  10. apetycznie wypchana ciabatta :3

    OdpowiedzUsuń
  11. kapary i oliwki - nigdy w życiu nie jadłam ,ale smacznie to wygląda ;) pyszna bułeczka śniadaniowa ;D

    OdpowiedzUsuń
  12. Mniam! Lubię napakowane buły :D

    OdpowiedzUsuń
  13. jak widzę czarne Oliwki, to mam niemiłe wspomnienia :c
    a Ciaabaty są pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam takie smaki! :) Ser i oliwki, o tak! :) Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  15. Mniamku, mozzarella to coś, co bardzo lubię. Wyrzuciłabym tylko bazylię, bo po prostu nie mogę przełknąć jej (jak i rukoli). Resztę pochłonęłabym z wielką satysfakcją! :)

    OdpowiedzUsuń