sobota, 16 lutego 2013

68. Pełnoziarniste leniwe pierogi

Pełnoziarniste leniwe pierogi, polane stopionym masłem



16 komentarzy:

  1. O mamo, kluski leniwe z masłem - smak dzieciństwa, na który teraz mam wielką ochotę <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To prawda, to smak dzieciństwa!
      Mama zawsze robiła z duuużą ilością masła <3 ( z mąki pszennej, co wcale mi nie przeszkadzało :) )

      Usuń
  2. Uwielbiam leniwe :) Pychota !

    OdpowiedzUsuń
  3. przypomniało mi się dzieciństwo, kiedy babcia mi takie robiła. oczywiście z mąki pszennej, wtedy też nie zwracałam na to uwagi :D

    OdpowiedzUsuń
  4. unosząca się para z nad klusek, smaczny widok :)

    OdpowiedzUsuń
  5. To jedno z tych dań, które nigdy mi się nie znudzi:D

    OdpowiedzUsuń
  6. Na zawsze będzie mi się kojarzyło z dzieciństwem, ten pyszny maślany smak... <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Pycha, uwielbiam je *.*
    Tylko ja posypuję cukrem i podprażoną bułką tartą a na to masełko, mmm :)

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam leniwce, a Twoja propozycja jest zdrowszym odpowiednikiem, pycha!

    OdpowiedzUsuń
  9. Moja ostatnia próba skończyła się niewypałem, dlatego z zazdrością patrzę na Twoje śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. na takie śniadanie to ja z chęcią wpadam!

    OdpowiedzUsuń
  11. OMG, musze kupić masełko <3 I zrobic takie leniwe :)

    OdpowiedzUsuń
  12. leniwe pierożki *-* mmm , uwielbiam ;D jeszcze do tego najlepiej cynamon ;D

    OdpowiedzUsuń
  13. kojarzy mi się ze szkolną stołówką, jedna z niewielu potraw, które mogłabym tam jeść na okrągło ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. O, jakim cudem przeoczyłam ten post? :))
    Uwielbiam leniwe, zarówno z cukrem, jak masełkiem <3 (znowu Ci się powtarzam ^^)

    OdpowiedzUsuń