czwartek, 14 lutego 2013

66. Ciabatta

Ciabatta z serem mozzarella, pomidorem, bazylią i pieprzem - niebo w gębie :)




24 komentarze:

  1. ciabatta z takim 'nadzieniem' to coś pysznego :) uwielbiam mozarellę w połączeniu z pomidorem i bazylią!

    OdpowiedzUsuń
  2. kiedy ja ostatni raz jadłam ciabatte?! uwielbiam takie kanapki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda i pewnie smakuje genialnie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Wszystko razem jak i z osobna ogromnie uwielbiam<3

    OdpowiedzUsuń
  5. Kiedyś nie przepadałam za tym rodzajem pieczywa, ale chyba miałam pecha i każda bułka, którą kupiłam smakowała jak bułka... W końcu w jakimś sklepie dorwałam ciabattę z prawdziwego zdarzenia i cóż - wpadłam;d

    OdpowiedzUsuń
  6. Kocham caprese w kanapce! Genialnie wygląda, i strasznie dawno jadłam ciabattę.. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. o, dzisiaj włoskie smaki :>

    OdpowiedzUsuń
  8. mmm idealnie nadziana - ekstra na śniadanie ;d

    OdpowiedzUsuń
  9. nie dziwię się, że niebo w gębie!

    OdpowiedzUsuń
  10. O mam deja vu patrząc na Twoje dzisiejsze śniadanie ;P To połączenie nigdy się nie nudzi;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Odpowiedzi
    1. A tło, to mój stolik czarny :D czarny jak smoła :D
      Przynajmniej zdjęcia wychodzą dobre :D

      Usuń
  12. Uwielbiam takie kanapki ♥ Jeszcze zapiec w piekarniku, mmm :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dokładnie! Taka zapieczona to już bajka!

      Usuń
  13. Mmm, uwielbiam tą bułkę (?) a jeszcze z takimi dodatkami to już w ogóle niebo.

    OdpowiedzUsuń
  14. włoskie kolory:D a jakie pyszne<3

    OdpowiedzUsuń
  15. Podpiekłam kiedyś taką ciabattę w piekarniku i identycznie podaną, tylko zamiast mozzarelli dałam ricottę. Zgadzam się, raj dla podniebienia <3

    OdpowiedzUsuń