piątek, 11 stycznia 2013

36. Bajgiel

                                                                        Opieczony bajgiel z dżemem

11 komentarzy:

  1. Znowu kusisz tymi bajglami ;)
    Swoją drogą, mieszkasz w USA, czy po prostu sprowadzasz takie rzeczy?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mam rodziców w Stanach i jestem obecnie na miesięcznym urlopie u nich;) wracam 21 stycznia ;)

      Usuń
  2. dawno takiego nie jadłam... z dżemem pysznie !

    OdpowiedzUsuń
  3. ojej, jak to świetnie wygląda:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie jadłam bajgla :P
    W sumie to nawet nie zauważyłam u mnie nigdzie

    OdpowiedzUsuń
  5. smak takiego oryginalnego jest pewnie niepowtarzalny!

    OdpowiedzUsuń
  6. Amerykański bajgiel był najlepszym, jaki w życiu jadłam, przepyszne miałaś śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń