sobota, 15 grudnia 2012

16. Owsianka

Choć masło wygląda niechlujnie, do prawdy nie przeszkadza mi to. Wystarczy zanurzyć łyżkę, a zaraz poczuć ten smak rozpływającego się masła pod wpływem ciepłego mleka... każda z nas zna ten smak i to wystarczy :)

Przede mną urlop, bardzo długi urlop. Miesiąc czasu na gotowanie, pakowanie prezentów, spędzanie go z bliskimi i przede wszystkim czas dla siebie.

Mam zamiar codziennie zrobić coś pożytecznego, żadnego dnia nie chcę zmarnować. Choćby to miało być przygotowanie obiadu, z nowej książki kucharskiej, czy pomalowanie paznokci, za które czasem ciężko mi się zabrać, a malinowy kolor na nich mile widziany :)

Kończąc na ćwiczeniach, które mam zamiar wykonywać codziennie, czy to Ewka, Zuzka,czy samo rozciąganie. Nieważne, niech ciało przygotuję się na nowe wyzwanie :)


Owsianka na mleku z bananem, masłem orzechowym i milką marcepanową

12 komentarzy:

  1. Mi taki wygląd nie przeszkadza ważniejszy smak! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm z masłem oczywiście ,ze uwielbiam jak się roztapia ;) pysznie !

    OdpowiedzUsuń
  3. dobra ta marcepanowa Milka? bo podchodzę do niej bardzo niepewnie, a kusi mnie za każdym razem:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Marcepan mocno wyczuwalny, co bardzo podoba się mojej siostrze - jej ulubiona wersja Milki. Moja natomiast Toffi z orzechami. Pozostawiam Cię więc w małej niepewności i zachęcam do zakupu :P

      Usuń
    2. Widziałam ta marcepanowa musze zakupić ;)

      Usuń
  4. dodatek czekolady - zawsze na tak!:)

    OdpowiedzUsuń
  5. banan, masło orzechowe i czekolada - podoba mi się. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. pyszny owsiankowy poranek miałaś! :))

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląd smaku nie oddaje! :D wiele razy każdy się na tym przekonał :)

    OdpowiedzUsuń